Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från saga till dröm

igår är en saga
idag ett äventyr
imorgon är min dröm




Fri vers (Fri form) av RollingRob
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-25 13:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

RollingRob