Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

några enkla ord7



16

ni kompletterar varandra.
om du inte finns
finns inte poesi..
och om inte poesi finns
ingen känner dig heller.
ni kompletterar varandra.

18.8.2006

17

vad svårt att leva
utan dig..
och
vad svårare
att ha dig.

20.2.2007

18

efter dig
bara en
kan få
min själ
och mitt hjärta
min älskling
bara en:
döden _.

omid salimi 7.2006




Fri vers av omid salimi
Läst 226 gånger
Publicerad 2011-05-26 06:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

omid salimi
omid salimi