Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

några enkla ord9



21

vad ödslig skulle ha varit
världen...
vad surt skulle ha varit
livet...
om du inte fanns.

6.1.2007

22

vi kunde...
men vi gjorde inte.
vi visste...
men vi sa inte
ja...precis
det var
( det är) vårt största
misstag.

10.4.2007




Fri vers av omid salimi
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-27 12:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

omid salimi
omid salimi