Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag försöker skriva som om textens 'jag' var extra feg, barnslig och längtade tillbaka till tvåsamheten fast jaget i texten försöker allt för att låta som om allt var jättebra. Jag inbillar mig att det är så här man kan känna sig i efteråt.


Dra åt skogen (urusel så kallad poesi)






Du är så jävla ful
men du är också kul
jag såg dig på festen igår
du hade spyor i ditt hår

du hånglade med en smal typ
det gav mej underliga kryp
i hela jävla kroppen
kändes som om nu det var droppen

en som är ful som du
kan aldrig bli någons fru
du skulle inte passa in
du är så ful i ditt skinn

jag skrattar så jag nästan gråter
du kommer mig aldrig åter
sedan du gjorde slut med mig
är allt fest och rockar för Stig

jag är så glad att singel vara
måste tänka mig för nästa gång bara
för att gå i clinch med en ful brud
som tror sig passa i sin skrud

du klär dig så jävla fult och fel
det är så man kan få spel
det blir aldrig vi igen din jävla mes
vill jag skrika högt så jag blir hes

ändå går jag innan festen är slut
för med dig där står jag inte ut
det var så kul och festligt först
god mat o dricka att släcka sin törst




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 293 gånger
Publicerad 2011-05-26 13:14



Bookmark and Share


  SpamPippiL VIP
Det är inte alltid så lätt att hitta rim som passar och flyter in. Tycker du har lyckats bra. Den är ironisk och kula att läsa.
2011-05-26
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP