Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fan ta gräsklippargubben!

Dagbarnen har somnat, sätter
mig för min enda lugna stund
på hela dagen

Just när jag satt mig ner då gör
han det igen, sätter igång den
där maskinen

Klipp för sjutton gräset kortare
en gång i veckan istället för tre,
snälla rara du

Fan ta gräsklippargubben!

:-)




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 382 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-26 13:58



Bookmark and Share


  mickech
Heheh....
2011-05-26

  ia VIP
Det är konstigt det där, som om det står i deras kontrakt att just då, ska dom köra extra mycket och extra länge.
det är frustrerande, men kanske dock ren slump.
en onödig slump..
(töm gräsklipparen på bensin ;) så får du kanske en stund över :) )
2011-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP