Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan oss


Jag vill inte försöka förklara
för ingen skulle ändå förstå
Orden vi säger men som aldrig blir sagda
och vibrerar mellan oss två


Hur jag än skulle beskriva
din levande, hungrande blick
Hur hela ditt väsen är ett uttryck för allt
jag vill ha om jag bara fick


Jag kan bara inte förmedla
det jag känner när jag pratar med dig
Du kan välja orden men förstår tystnaden
och vilken inverkan den har på mig


Jag vill inte försöka förklara
för ingen skulle ändå förstå
Lågan av innerlig kärlek och längtan
som brinner mellan oss två





Bunden vers (Rim) av _April
Läst 500 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-05-27 01:12



Bookmark and Share


  Stjärnregn
För mig är denna dikt en sensation. Jag som sällan gillar rim här på poeter.se tycker att du har lyckats riktigt bra med denna! Timmen känns helt rätt o okrystade. Dessutom förmedlar den känslan på ett gott sätt!
2011-05-27

    ej medlem längre
Dikten är något alldaglig, men: denna mening är så vacker som en poet skriver sanning på, så:
" Hur hela ditt väsen är ett uttryck för allt
jag vill ha om jag bara fick"

Underbar sak att säga, skriva*
2011-05-27
  > Nästa text
< Föregående

_April
_April