Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag påbörjar här en ny serie texter jag har valt att kalla för passage. Håll till godo eller skit i det då för helvete. Bildtext 'I'm hungry again.


Passage nr 999



Flickan:
- Jag vill se på när du smeker dig.
Pojken:
- Okej, men du får börja.

Flickan smekte sakta och sensuellt sin kind, vätte sina läppar med tungan och lipade som avslutning.

Pojken blev rädd och sprang hem till pappa som just skulle till att sätta dit sista detaljen på ett flaskskepp innan det var dags att sätta på korken. Störd som han blev tappade han flaska och allt ner i ryamattan vilken krossades och sände ut glassplitter i hela köket. Mamman låg inne i sovrummet med en massagsestav bredvid sig och ett fånigt flin i ansiktet ända tills lillan började skrika av hunger och ville ha bröstet och inte den där jävla uppvärmda flaskans innehåll. Hon ville suga och bita och visa världen att hon fanns till.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-27 11:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP