Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag mår skitdåligt idag och därför blir texten därefter också, ändå är det ingen jävel som orkar bry sig och komma med den där riktigt vassa kritiken vi väl alla efterlyser på våra texter. Men min vässade tunga vilar inte då jag läser, var så säker!


Ord från min penna?






Hon smekte en hind
for med handen över dess hud
fram for en vind
men vad bryr sig en vind om för hud?

Jägarn i snåret stod
det var en sådan där mas
han mätte solhöjd med lod
förbi på himlen for en JAS

efter sig den lämnade spår
sådär som på bad i vattnet badare
gör var dag, månad, år
kissar på sig i dräkten allt gladare

vad förstår väl tiden av regeln
den som människan hittar på
studerandes livet naken i spegeln
hela vägen från topp till tå

kärleken kommer och kärleken går
genom livet ansikten skiftar helt
stundom i kvarstad blott hennes sår
kvar finns smäleken som gör livet delt




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-28 09:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hjalmar Gullberg är ju inte nån komiker direkt,
men det är du! Applåd även på en dålig dag!
Hoppas du blir lite muntupprad:)
2011-05-28

  mare VIP
Släpp fångarna loss det är vår, dina ord skär befriande ;)
2011-05-28

  Knickedick
Versen haltar med både rytm och innehåll, som en bajsnödig tvättmadam
2011-05-28
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP