Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du valde det själv

Du tittar storögt på mig,
samtidigt som du spelar skivan om och om igen.
Tror du att du aldrig mer kommer få höra musik?

Tåget går klockan 22.32,
men du tittar aldrig på klockan.
Dina djävulshorn glittrar rött och jag är apatisk.


Mina vingar är sköra och glittrar i snövita nyanser,
om du rör dem kommer de att gå sönder.
Du får inte göra mig mer trasig,
du får aldrig igen kasta mig i sprucket glas.

Så innan du du hittar din ensamma plats på tåget
titta på mina snövita vingar och inse vad du har förlorat.

Du valde det själv.




Fri vers av paparazzi
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-28 19:35



Bookmark and Share


  Anna Maris
Fint skrivet. Vackert språk. Vet inte om du medvetet valde "glittrar" för både hornen och vingarna. Där hade kanske funnits en möjlighet att skapa större kontraster. Men som sagt, mycket bra. Välkommen hit!
2011-05-28
  > Nästa text
< Föregående

paparazzi