Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Discodrottning

Som den discodrottning hon är
dansar hon som om världen snart försvinner.

Mörkret sjunger hennes favoritlåt,
och trots att hon vet att hon inte är på rätt sida
glider hon vidare med vetskapen om att hon förråder sin själ.

Hon landar aldrig, utan flyger dansandes på allas karta,
verkligheten är för tråkig och hon vågar inte se sanningen.

Som en discodrottning svävar hon leendes,
för imorgon kanske hon inte längre kan skratta åt sig själv,

så inatt dricker hon dubbelt så mycket.




Fri vers av paparazzi
Läst 233 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-05-29 12:36



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) Bra skrivet!
2011-05-29

  Pimsan Ivarsson
ytan som markör
och förförare :)
2011-05-29
  > Nästa text
< Föregående

paparazzi