Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska

Jag älskar dig, jag älskar dig, det är dom orden jag hör och vill säga.
Jag älskar dig, jag älskar dig för varje stund jag mer tänker på dig.
Jag älskar dig, jag älskar dig för varje gång jag ser dig le.
Jag älskar dig, jag älskar dig enda sedan du lämnade mig.




Fri vers av TheHarvest
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-28 20:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TheHarvest