Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och jag...

Nu är drömmen en verklighet
Att stå här framför dig
Jag har längtat så länge
Äntligen är det vi

Hjärtat, du behöver inte säga något
Jag vet hur du känner dig
För jag känner precis likadant
Att det är du & jag nu & för alltid

Du fick mig att våga tro på oss
Du fick mig inse att jag är hel igen
Tackar himlen för att du är min
Lovar att gå genom eld och vatten
... För att göra dig lycklig




Fri vers av s-oofiie
Läst 144 gånger
Publicerad 2011-05-30 10:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

s-oofiie
s-oofiie