Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den person

Den person som är värd dina tårar
Skulle aldrig få dig att gråta

Men när du ändå gråter
Håll huvudet högt
Så att inte dina tårar sjunker lika lågt
som personen som fick dig att gråta gjorde




Fri vers av s-oofiie
Läst 154 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-30 10:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

s-oofiie
s-oofiie