Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÄDERPROGNOS

Ödets kastvindar
ruckar själen

När regnet faller
Höjs nivån i tårkanalen

Du bländar din omgivning
Men är bara en spegelbild av solen




Fri vers av Schackpoeten VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-30 22:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP