Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Schackpoesi


"Schackhunger" ( Schackpoesi )

Damer
är viktigt

Inte bara på
Schackbrädet,

sa den
utsvultne
schackspelaren

@Christer Johansson 2024-03-05




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 34 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-06 13:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP