Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
anakreons namnsdagslimerick om Tyko, inspirerade till min lilla rick


Kritik på en text (629) en ricktigt go en






Blir det bra så här?
Frågade Gudrun i sin himlasfär.
Ibland är livet smuts o usch
så man saknar en dusch
av svar på sina som begär...





Bunden vers (Limerick) av lodjuret/seglare VIP
Läst 287 gånger
Publicerad 2011-05-30 23:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP