Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stundom grips jag av irritation samt en lust att rensa framför avstigningens dörrar där folk står i vägen för de avstigande, som trodde de det bara vore att kliva på utan att ta någon som helst hänsyn. Kpist eller sömngas i sprayform?


Ändarmsbesvär





Känns ibland litet
trist att behöva
som armbåga sig

fram i tillvaron.
Kanske om jag
bar med mig

en kulsprutepistol eller
några burkar tårgas.
Det skulle lösa

problemet med trängsel
i stad'iga gångtrafiken.
Eller med mera

känsla av kärlek
till mina som
medtrafikanter i tillvaron?





*Bildtexten.
Complain Department. Please take a number.
Klagodepartementet. Var god ta ett nummer.




Fri vers (Prosapoesi) av lodjuret/seglare VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-31 12:40



Bookmark and Share


  mare VIP
Många vet INTE vad hänsyn är, varför inte släppa en "bomb" ;)
2011-06-01

  Gunnar Hilén VIP
Gillar ! Titeln raffinerad !
2011-05-31
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP