Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Satt och åt frukost när jag kom på det här lilla försöket till rick. Bilden kommer naturligtvis att bytas ut, i god tid före ett fördömande ord från något kungahus. Låt dig icke besväras av att vi bär våra uniformer något olika, öppet eller slutet...


Rick 999 - Ekivoka hörnet





Den eviga haken
med den underbara staken
är att när den är liten
är den långt ifrån fliten
och kallas blott 'lilla kraken'




Bunden vers (Limerick) av lodjuret/seglare VIP
Läst 3343 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-31 20:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Och än en gång har den åldrande kungen
rent verbalt trampat sig själv på...
Man undrar om inte snart denne monark
får lämna slottet medelst en spark

helt apropå...
2011-05-31
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP