Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strukturerade damen

Hon var perfekt strukturerad
och givetvis var sträckkoden
vänd åt rätt håll
för kassörskan
som nu log ett lite oroligt leende
mot damen
med uppspärrade ögon

Visst hon
kanske sparade tid
åt dom som stod bakom i kön
men
åratal av inre tortyr
började sätta sina spår

Snart
skulle ingen våga
gå i närheten




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 262 gånger
Publicerad 2005-12-28 19:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan