Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ha ha äntligen !

Jag slänger sill på dig
ja
inte för att jag ogillar sill
men datumen var utgången
och du borde lukta
som ditt inre
är

Ja jag
skäms inte längre

jag sätter skratt i halsen
och krampar
av livslust




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 287 gånger
Publicerad 2005-12-28 19:43



Bookmark and Share


  Virgo Cinnamon
ojojoj....
skulle då inte vilja
få sillen på mej

"du borde lukta
som ditt inre
är" ha ha ha...de passar bra
2005-12-28

  Cris
Urk! sill på sig. Hämden är ljuv. :-)
2005-12-28

  Smultris
underbart skrivet, vännen ;-)

Det känns verkligen som om du skrattade när du skrev denna:)
2005-12-28

  Christer VIP
det är galet!!...och därför kul!
2005-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan