Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Norm

Familjära tvivelögon, ni skördar inget här
Busken av förlåtande skratt har redan blommat
Göd mig med termer av konsensus
Men skydda mig från solen

Ursprungsfrågor, bryt inte loss barken
Färgen därunder luktar bara illamående
Låt variationen vara
Jag hittar inte i förväntansskogen
  




Fri vers av Gondoljären
Läst 475 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-06-01 03:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gondoljären
Gondoljären