Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Yngling

Övertygad om vem som borde kallas för fienden
började jag strax förfölja människor med avvikande beteenden
Stal uppmärksamhet för att snorta auktoritetens leenden
vars händelseförlopp lämnat mig uttråkad då jag tillverkar mina egna skeenden
Men om bara han med krokiga ben får alla flickor att falla
Låt oss fortplantera oss innan de tar koldioxid på oss alla
Jag kan avvara varelser vars varande är villfarelser och farhågor
som söker svar men kommer inte på några frågor
För jag orkar inte vänta barn längre
om vår livmoder jord ska fortsätta bli allt trängre
kommer jag sakna alla hav av saker fyllda med ingenting
En yngling viger livet åt uppvigling




Fri vers (Spoken word/Slam) av Gondoljären
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-25 15:10



Bookmark and Share


    Phantasos
Det gamla guldkornet glimmar än!
2012-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Gondoljären
Gondoljären