Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fienden inom

~~~


hennes värsta fiende fanns inom
och hon visste inte
hur hon skulle dräpa henne




~~~




Övriga genrer av Markattan
Läst 390 gånger
Publicerad 2006-02-17 08:12



Bookmark and Share


  Cattis Rönn
klok och insiktsfullt...bra skrivet!
2006-02-18

  raphaela
Kloka ord..den sanna supermakten är inte Amerikas förenta stater utan det som är innombords..
2006-02-17

  Jessica Ebbesson
De kan lära sig att kompromissa och respektera varandra.
Alla har vi en fiende inom oss.
2006-02-17

  Jessi
Nä, precis! Hur dräper man en stor, elak del av en själv? Klockren text, vännen
2006-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan