Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tmmbe

Tillsammans blir man mindre rädd.
Tillsammans blir man mindre ensam.




Fri vers av majoriteten
Läst 181 gånger
Publicerad 2011-06-01 14:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

majoriteten