Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ändra på det

Kom ihåg att livet blir precis det du gör det till.
Och om det inte blir det.
Se till att ändra på det.
Det finns människor runt omkring dig.
Som inte vill annat än att se dig lycklig.




Fri vers av majoriteten
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-02 17:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

majoriteten