Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är vi

Vi bygger hus i uppförsbackar
solar
i moln
reser utan biljett

Vi älskar på låtsas
lider på riktigt
och
kommer
tillsammans

Vi
sjunger falskt
med inlevelse
dansar
salsa utan partner
och kör för fort utan bil

Vi bränner broar
letar i aska efter meningen
som
nu bara är
en ensam trasig bokstav

Vi garvar
slarvar
tror

en
bättre morgondag
i
mörker




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 410 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-12-28 21:03



Bookmark and Share


  Virgo Cinnamon
pang!!!!...stum....
öh...
fantastisk
härliga motsägelsefulla meningar
så ska det vara!
KÄRLEK på riktigt
Bokmärker!
2005-12-28

  kath
härligt med en skön symbolik,

"vi bygger hus i uppförsbackar" .... så bra .......

hoppet bor i dem som tror att livet är möjligt när det verkar omöjligt........

gillar...
2005-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan