Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I'm travellin' for love

Fyrahundratjugo kilometer. Det är avståndet till kärleken.

Tre och en halv timme. Det är tiden det tar att komma till kärleken.

I min fantasi är jag alltid där, eller påväg . Till kärleken.

Inte konstigt att jag har guldkort hos SJ PRIO.




Fri vers av despicable me
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-01 21:01



Bookmark and Share


  RosieLoveHeart
åh precis så har jag det . läs gärna silverpil el det är 320 mellan oss, hur orkar du ....längtan äter upp mig kram , fint diktat
2011-06-06
  > Nästa text
< Föregående

despicable me