Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett ord. Tandläkarskräck


Dentista

Illamående, rus i kroppen. Benen spritter och tiden verkar rusa iväg.

Ångest, panik, hyperventilering. Blodtryck som mäter miljoner slag i minuten.

Hjärnspöken möter det sunda förnuftet, som är till synes icke-existerande precis som immunförsvaret vid HIV:s utbrytning till aids.

På hornhinnan reflekteras ansikten utan uttryck precis som personer på film kan se ut när de väntar på sin sin avrättning.

Stegen blir tydligare och tydligare, fly eller fega? Defeat or Döda? Slåss eller springa? Hjärnans förmåga att leka "vel-pelle" sabbar allt. Som vanligt.

The game is lost.

Äckelorden :" Lisa Land, tandläkaren tar emot i rum fem" dödar än en gång.




Fri vers av despicable me
Läst 186 gånger
Publicerad 2011-12-27 23:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

despicable me