Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inre taggar.

Taggigt, genomborrande.
Som om huvudet inte räckte till alla tankar.
Individen som gömmer sig inuti, kan inte ta sig ut.
Vill inte ta sig ut.
Sluter ögonen, sliten och trasig.
Stålsätter sig för det värsta, för att åter igen öppna ögonen.
Fråga inte.
För om jag faller, tänker jag ställa mig upp igen.
Om och om igen.
Hur mycket än motgångarna och sorgerna klöser i hjärtat.
För jag tänker inte ge upp..
Inte än, nej inte än, min vän.




Fri vers av Brinnandeflamingon
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-02 13:44



Bookmark and Share


  Herr Funderare
En väldigt fin text!!
Man kan känna hur du skriver ner dina känslor i ord....
....eller...det är i alla fall så jag tolkar det...sedan har jag ju ingen aning om det verkligen är så...

Men, fin text!!
2011-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Brinnandeflamingon
Brinnandeflamingon