Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pessimist

från fingerspetsen till armbågens slut
elektriferande ljus och känslor
som om armen vreds ur led

samlingspunkt bakom ett hjärta
är du säker på att ditt finns kvar

du hade din början vid regnbågens slut
och startade inte ens vid någon sanning

och du hade ingen orienteringspunkt
och jag, jag kan inte ge dig något

inte ens kalvdöd





Fri vers av christal
Läst 391 gånger
Publicerad 2005-12-28 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

christal
christal