Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nybyggare

nu kliver jag in
på dina domänner
röjer mig lite mark
för att slå mig ner
och lämna efter mig
det vildvuxna
till dig
att upptäcka

du får visa mig
dina gamla misstag
mina gamla drömmar
som fågelskrämma
och fågelbord

jag lovar
att äta varsamt
av din hand
så att den sakta
växer ut
igen




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 215 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-06-03 10:10



Bookmark and Share


  Dufvenberg
Jättefin och med sorgsen ton.
Gillar kärleken den förmedlar.
Villkorslös kärlek när den är som finast.
2012-05-20

  Anya VIP
Denna var bra. Två som möts. gillar särskilt:
du får visa mig
dina gamla misstag
mina gamla drömmar
som fågelskrämma
och fågelbord
2011-11-14

    Rolf Zandén
Känsla den lämnar `en inte oberörd.
2011-10-10

    ej medlem längre
Jag ryser, det här är jäkligt bra!
2011-06-27

    ej medlem längre
Vacker början men ett litet oväntat slut som skakade om mig som läsare.
2011-06-03

    ej medlem längre
Vacker början men ett litet oväntat slut som skakade om mig som läsare.
2011-06-03

  Catharina Edin VIP
coolt slut, om man säger -
2011-06-03

  RosieLoveHeart
wow denna var häftig , applåd
2011-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson