Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta handlar om att jag försvarar mitt sjuka hjärtat när jag bemöter *konflikten* Så de inte drabbas mera av nya negativa stämningen


Försvarar mitt sjuka hjärtat

Har ont i hjärtat fast
de spikar i verenda slag...

Hela hjärtat skriker av
bitterhet
rädsla
sorg

De strålar ner i vänstra armen
av hårt muskel kramp

Tills jag blir förlamad och inte kan röra armen..

De gör ont
De gör ont

tills jag orkar inte mer.....

När jag blir ensam
vill jag gråta ut eller slåss

Tills de blir över.....

I ena stund
försvinner sorgen och blir lugnare

men mitt hjärtat
lider av ont

De gör ont
De gör ont

Tills jag orkar inte mer....

Men jag vet att jag är stark
och jag vet att jag kan hantera \"konflikten\"

När jag plötlsigt bemöter \"konflikten\"
blir jag arg och uppkäftig
och hårdare

För att

Jag försvarar mitt hjärtat och själ
för de ska inte drabbas mer
av \"negativa stämningen\"




Fri vers av Anna Nilsson
Läst 297 gånger
Publicerad 2005-12-28 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nilsson
Anna Nilsson