Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närhet


Dina läppar så mjuka
Kysser mig ömt


Dina stora bruna ögon
Kollar in i mina


Du smeker min lena kind
Och kysser min panna


Dina stora varma händer
Börjar utforska min kropp


Min längtade själ
Skriker efter dig


Du börjar närma dig mina läppar igen
Din tunga möter min


Ömt och försiktigt kysser du mig
Med dina varma stora läppar


Mitt hjärta slår
Likt en kanins


Min kropp börjar skaka
Av längtan och lust
Efter dig


Du viskar fina ord i mitt öra
Ord som går rakt in i min stjäl


Du väcker min lust


På ett sätt jag inte är van vid
På ett sätt jag aldrig upplevt innan


Din nakna hud mot min


Dina läppar mot mina


Våra hjärtan


Slår som ett




Fri vers av boxmark
Läst 233 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-06-03 22:27



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Fint! :)
2011-06-04
  > Nästa text
< Föregående

boxmark
boxmark