Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack, ditt svin






"Ångra aldrig något som en gång har gjort dig lycklig..."



Men det är svårt att inte ångra något som också har gjort så otroligt ont

Men om det aldrig skulle hända mig
Om du aldrig skulle hända mig

Skulle jag inte varit den jag är idag,
Skulle inte vara så stark
Som jag blivit
Tack vare dig

Jag skulle aldrig varit så säker,
På vad som är rätt och fel
Vad som är acceptabelt och inte
Om det inte vore för dig

Så tack,
Tack för att du gjort så jag har insätt,
Att man alltid är sig själv närmst
Att man alltid ska lyssna på sig sjäv,


Tack för att du varit ett sådant svin,
Så att jag har kunnat bli en bättre människa,
Pågrund av dig







Fri vers av boxmark
Läst 364 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-03-10 00:24



Bookmark and Share


  Kristina Hellgren
Love stinks, love stinks, love stinks, love stinks!
Bra dikt, keep on goin...gråt alla tårar och skriv av dig så blir det bättre. Snart. Krameluren.
2012-03-16

    Lars-Olof Wallin
Intressant dikt. Det är ju väldigt intressant att klara kontraster kan göra en säkrare på sin egen identitet.
2012-03-16

  Katarina O´Nils Franke
Intressant och tankeväckande.
2012-03-16

    lory
smärtsamt men nödvändigt....väldigt bra
2012-03-16

  Gothian X
"berör" tycks vara ordet för dagen. Tänk att varje gång jag slipprar in på den här sidan, så slår det helt bedrövligt nollställda kommentarer mig i ansiktet.
Ursäkta mig: Men den här texten påminde mig om att jag nog är ett svin trots allt...
2012-03-10

    Mymlan.
Mycket hoppfullt! Det är en trygg tanke att även dåliga saker som händer oss kan göra oss bättre.
2012-03-10

  Ninananonia VIP
Berör ..
2012-03-10
  > Nästa text
< Föregående

boxmark
boxmark