Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

släpp mig inte

Med stilla andetag blåser du liv i min kropp
tysta smekningar längs min ryggrad får mig att vakna

Jag är tusen meter upp i luften, beredd på att falla
när du målar mig ren

Fjorton penseldrag och jag börjar att känna
jag känner dig

För en stund är jag levande igen
jag domnar bort

Det var nära den här gången
men jag föll.




Fri vers av Takara
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-06 08:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Takara