Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bevingad

Du är en fjäril, min djävul
du är vacker, skör

Jag tar dig i mina armar

du simmar i mina kupade händer
på ett hav
i en dröm

Kupade händer
mörkt och utan syre

Jag öppnar och släpper in ljuset
du rör dig inte

Jag funderar men förstår inte
iskall och stilla

min fjäril, min djävul
jag sliter av dina vingar
och äter dig hel

Du var inte den första






Fri vers av Takara
Läst 142 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-06 08:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Takara