Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

the knee crusher

ekande små ord i bakhuvudet
det är så om du har slagit in dom
och du vill få mig att inse
på egen hand

men jag inser inte
jag inser inte

jag försöker se bland
all frost i fönstret
istället för att se
där det är cleant

men jag ser inte
jag ser inte

det var så om du använt
en slägga och slagit
bakom mina knän
och sedan insett
att du slog fel

men du vill inte få
mig att resa mig upp

det känns bra
att ha någon
att falla tillbaka på


men jag
jag har gått min väg





Fri vers av christal
Läst 408 gånger
Publicerad 2005-12-29 11:59



Bookmark and Share


  Queen_of_Rain
smärtsam och vacker ordresa.. du behandlar ord väl min vän
2005-12-29
  > Nästa text
< Föregående

christal
christal