Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resande


På väg till slut, bort, mot slutet

Utanför rasar landskapet fram, sjunker in
Mörk tät skog skuggar öppna fria ängar

Fort fram genom ödsliga perronger utan stopp
Fort fram efter det långdragna farväl jag fortfarande tvivlar

Ensam fönsterplats i tom kupe´
Fylld av sorgens och tankarnas inträngande,
nästan kvälande närvaro

Lättelsen får mitt samvete att vakna,
värka, göra sig påmind

Minnen hemsöker mitt hjärta
Puls, hoppar över ett slag, stannar upp,
men fortsätter slå


På väg igen, bort, hem




Fri vers av T.T
Läst 511 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-06-06 18:32



Bookmark and Share


    Max Poisé
Resandet tar aldrig sött så länge vi lever! Snygg text!
2011-06-06

  wildah
Bra beskrivet känner hur man är på tåget och tankarna blir klarare när man kan sitta och begrunda!
2011-06-06

  Rasehorn
Bra skrivet ! känner igen känslan : )
2011-06-06
  > Nästa text
< Föregående

T.T