Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värme


Vintertid längs bryggan
Hand i hand

Stilla
Som om tiden väntade

Vi två i en övergiven värld
Bara för oss

Kalla vindar smeker dina röda kinder
Lyckan i dina djupa ögon
värmer mitt hjärta

Just nu finns inget annat
Bara Vi
Framtiden och kärleken

Vinterns varma lycka




Fri vers av T.T
Läst 737 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-08-14 17:37



Bookmark and Share


  wildah
Så vackert du skriver och hoppingivande!
2011-08-14
  > Nästa text
< Föregående

T.T