Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslan av Dig


Plötsligt en morgon var den där
En känsla av saknad och sorg
omsvept av lycka

Det som aldrig mer skulle fylla mina tankar
aldrig mer tynga mitt hjärta

Genast kändes allt så klart
så starkt
så bekant

För en sekund var du tillbaka och äntligen min
Trots att jag i verkligheten vet att jag aldrig mer kan vara din

Men i drömmen var det Du och Jag
I min dröm finns inget annat än Vi




Fri vers av T.T
Läst 612 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-10-13 00:46



Bookmark and Share


  wildah
Åh vad fint du skriver, tar som vanligt åt mig :-)
2012-10-13

  anita VIP
Blev tårörd av din dikt
2012-10-13

  Tarantaran
Känns nog sorgligt..
i flera tusentals
hjärtan nu..

omsvepningar,
lik, drömmar,
äntligen.. aldrig..

Gud så sorgligt
skrivet :(
kram!
2012-10-13
  > Nästa text
< Föregående

T.T