Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jobbet

Jag sliter och jag ber
men det är knappast nån som ser
att tiden är knapp
den försvann ju under en natt

Hoppsan sa, det här går ju jättebra.

men det är knappast nån som ser
när du sliter och ber
men det är knappast nån som ser
att du sliter och ber.




Fri vers av Bruno Schneider
Läst 210 gånger
Publicerad 2011-06-07 15:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bruno Schneider