Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Han är min vän


Busschaffören

Han kör sin buss
han kör den var dag
och gör det ganska bra

Kliv på,
säg hej,
han tittar ändå inte på dig

Ta plats,
bli arg,
kliv av,

Kliv på,
säg hej,
han tittar ändå inte på dig

Gå hem,
sov gott
snart väntar nästa stopp

Han kör sin buss
han kör den var dag
han kör den ganska bra.




Fri vers av Bruno Schneider
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-09 00:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bruno Schneider