Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

November

You know how the smiles hide
You know how I used to cry
Remeber the helpless guide
The one who didnt know why?

Summer is killing me!
Its making me..!
Cry all day all along...
No one cares about me!
Im melting you see!
Death just can be among...

Fading screams you hear
Thats my voice, my pain
You wish you werent here
When I cut my brain

Save me from the heat
Im melting please
My heart will explode from all the beats
No one needs to care and to miss

Summer is slaying me!
Dont want to be..!
The one whos dying in bore...
No one sees me now!
Im gone somehow!
I just dont exist anymore...

My snowflakes
My coldness
My ice
The snow should rise..

Summer is melting me!
Not even water you see!
Im just gone for sure
Summer is drowning me!
I am really screwd!
There is no turning back, no cure....


"Se you all in November"




Fri vers av December Vampire
Läst 474 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-07 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

December Vampire
December Vampire