Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långt större än vi själva nog förstår




När din hand nuddar mig

eller när du ger

lätta kyssar

på min kind


då gungar marken

under mina fötter

fågelkvittret

ökar i volym

blommorna slår ut

med all sin kraft


vindarna vrider

till syd

träden skjuter

nya skott

solstrålarna värmer

mer än de någonsin gjort


den lättaste beröring

från dig

får min puls att öka

blodet att rusa

åtrån att stiga

till den högsta av

himlar


att vara två

och kunna känna så

det är långt större

än vi själva


nog förstår











Fri vers av Junitvillingen
Läst 327 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-06-08 08:14



Bookmark and Share


  Järnkatten
Som alltid från dig , en ljuvlig text om kärlek som den ska vara :)...
2011-06-09

    ADI Nehlin
härlig text..
2011-06-08

  Ewa-Britt Nilson VIP
Precis så
det är Du
sätter orden
på detta som till
ord är så svårt
att översätta!
Tack!
2011-06-08

    ej medlem längre
Vackert..!
2011-06-08

  sulimaa
Då leker livet ...då lever hjärtat ...underbar text om ljuvliga känslor!!!
2011-06-08

  Linda CH VIP
Du förmedlar förälskelsens underbara berusning och dess överväldigande känslor med bravur!
2011-06-08

    Max Poisé
En liten beröring som skapar himlar och nya världar! Fantastiskt och så är det! Helt säkert.
2011-06-08

  Anna*
Ja, det är större än vi kan omfatta med våra sinnen eller vårt förstånd. Hur skulle vi kunna göra det? Den ovillkorliga kärleken uppfyller på ett sätt vi inte kan förklara =0) Applåder
2011-06-08

  sangel
Vackert och ljuvt<3
2011-06-08

  Peter Olausson VIP
sån glädje i detta!
2011-06-08

  Teresia Ridell
Mm..förälskelsen..åtrån..kärleken.. Vart..hur den plötsligt kommer o fångar en..varifrån..? o varför just till Han el Hon ?
Ingen vet..men så underbart att få vara just där..o bara njuta livets största gåva..!
Rusigt, varmt o fint skrivit !
2011-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen