Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
halvdan text, kunde varit bättre, ändras sen ngn gång..


(vi har nog alla en ior inom oss)

ständigt dom där gnagande tankarna
i bakhuvudet - en vilsen dröm
och sjumilaskogen är alldeles för långt bort

jag vågade inte komma tillbaka

och nog finns det många seekers
som alltför ofta fått bortalaget
att komma hem igen

(dom ville nog inte stanna kvar)

men trots det så är det alltid
bland sina vänner
man vill stanna

och om vi kan dela på
våra sjumilatårar
och skrattrynkor

vad gör då små
små skavanker

när allt är som inbäddat för
lite honung och glittriga ögonblick
med strösocker på







Fri vers av christal
Läst 329 gånger
Publicerad 2005-12-29 16:36



Bookmark and Share


    vilsen
fint, mycket fint skrivet !
2005-12-29
  > Nästa text
< Föregående

christal
christal