Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

räven rusar över vägen

räven rusar över vägen
isen flyter under vattnet
vill du se
vill du be
att få spotta lite tårar

då får du påsken
som ett slut på våren
då får du våren
som ett brev på posten
då får du posten
som kulturminister
sen får du ister
som ditt skydd runt julen

haren skuttar över vattnet
vattnet simmar under åkern
vill du ha
vill du ta
lite glädje som ditt balsam

då får du skörda
det du ser som vinter
då får du vakna
i ett varv runt månen
då kan du flyga
som en sol runt jorden
sen kan du landa
som en man i centrum




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 261 gånger
Publicerad 2011-06-08 15:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson