Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utan dig

det var inte lätt att stå där,
det var inte lätt att andas,
det var inte lätt att hålla skenet uppe,
för du fattades
för ni fattades
och jag blev ensam kvar
utan ett andetag
och jag kommer stå här utan andetag
utan leende
och utan hjärtslagen.




Fri vers av Annie Karlevid
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-09 19:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annie Karlevid
Annie Karlevid