Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det finns inget så svårt

det finns inget så svårt
som att gå ifrån dig
att lämna allt bakom mig och bara dra
det är som om du försöker dra mig tillbaka med blicken men
det går inte
inte längre
för du har krossat drömmen
du har krossat drömmen om en framtid
du har krossat drömmen om ett liv
och livet som vi en gång levde
finns inte mer
livet som vi ville skapa
finns inte mer
livet som skulle födas
finns
inte
mer
.




Fri vers av Annie Karlevid
Läst 208 gånger
Publicerad 2011-09-24 01:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annie Karlevid
Annie Karlevid