Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vägen du ville gå

vägen du ville gå
låg ju öppen
men du var för uppfylld
av dina bilder
för att se oss

vägen du ville gå
låg ju öppen
men du var för uppfylld
av dina känslor
för att känna
våra känslor
för dig

inte för honom
inte för henne
utan för
dig

men
våra känslor
låg tydligen
utanför dig




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-11 09:21



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Så bra skrivet.. :)
2011-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson