Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den här stenen är verklig

den här stenen är verklig
om jag slår dig i huvudet
med stenen
får den ont

den kommer att fråga sig själv
varför låg jag här
och lät mig utnyttjas
till att slå dig
i huvudet

varför blev jag inte
hal som en ål
varför blev jag inte
tung som ett berg

då hade jag kunnat
låtit dig
flyga din väg
istället för att
kasta mig i vattnet




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 295 gånger
Publicerad 2011-06-11 10:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson